KARCHER PUZZ 8/1 szőnyeg és kárpittisztító

1 készleten

Kiemelkedő szívási teljesítményének köszönhetően a Kärcher professzionális Puzzi 8/1 Adv permet-extrakciós tisztítója kiváló és higiénikus tisztítási eredményeket biztosít, valamint gondoskodik arról, hogy a megtisztított textilfelületek gyorsan újra használhatók legyenek. A gép a tisztítószert mélyen a textilszálakba permetezi, majd eltávolítja azt a fellazított szennyeződésekkel együtt, így tökéletesen alkalmas kárpitok, szőnyegek és egyéb textilfelületek tisztítására.

Masszív, kompakt kialakítása hosszú élettartamot és ezáltal rendkívüli költséghatékonyságot biztosít – ideális építőipari vállalkozók számára, szállodai és vendéglátói szektorban vagy járművek belsejének tisztítására. A készülék fedele, a kárpitfej és a padlófej átlátszó, így jobban látható a szennyezett víz. A markolaton lévő kémlelőablak is ezt a célt szolgálja. A Puzzi 8/1 Adv kis súlyának és ergonomikus hordozófogantyújának köszönhetően egy kézzel is szállítható. A nagy, kézzel vagy lábbal is működtethető nyomógombok szintén hozzájárulnak a felhasználó kényelméhez.

Műszaki adatok

Max. felületteljesítmény (m² / h): 12 / 18
Levegő mennyisége (l / mp): 71
Vákuum (mbar / kPa): 270 / 27
Permet mennyisége (l / perc): 1
Permetezési nyomás (bar): 1
Frissvíztartály (l): 8
Szennyvíztartály (l): 7
Turbina teljesítménye (W): 1200
Szivattyú teljesítménye (W): 40
Súly (kg): 8.6
Méretek (h × sz × m) (mm): 524 x 332 x 442

  • Hétvégi díj: 15.000 Ft
  • 24 óra: 9.500 Ft
  • 7:30-16:30: 9.000 Ft
  • 4 óra: 7.000 Ft
Clear

Amennyiben szeretné, hogy a kért időpontban félretegyük Önnek a terméket, kérjük telefonon jelezze ezt. Termék foglalást csak telefonos jelzés esetén tudunk garantálni.

Küldjön üzenetet
SKU: N/A Kategória:

További információk

Kölcsönzési idő

Hétvégi díj, 24 óra, 7:30-16:30, 4 óra

Főmenü

ÉRDEKLŐDÉS A TERMÉKKEL KAPCSOLATBAN

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, és hamarosan megválaszoljuk.